(0)

Вашата количка е празна.

Топ Груп Плюс ООД е основана през 1992 г., а от 1998г. дейността ни включва търговия на едро и дребно с електротехнически материали и изделия, разпределителни табла и шкафове, системи за структурно окабеляване. Топ Груп Плюс ООД е официален дистрибутор на Legrand – Франция, а oт 2006 г. сме сертифицирани по ISO 9001 за внос и дистрибуция на електрооборудване.

Legrand е световен лидер в областта на системите за електрически инсталации и информационни мрежи. Фирмата предлага решения за цялостни електрически системи за домашни, търговски, офис и индустриални помещения. Продуктите на Legrand са познати в целия свят. Те са съобразени с разнообразните технически, естетически и финансови особености на различните клиенти и техните пазари. Гамата включва повече от 130 000 продукта обособени в 80 продуктови фамилии.

Фирма Legrand предлага на световния пазар и цялостни интелигентни проекти за автоматизация на дома и системи за сградна автоматизация. Разработените серии от продукти са в областта на електроразпределението, структурните кабелни системи, системите за крайно електроразпределение, кабеловодещите и кабелоносещи системи, аварийното осветление, автоматизацията на болничното оборудване и индустриални приложения.

В магазинът ни в София ще откриете:

 ключове, контакти, розетки, конзоли – широка гама от продукти, разделени в различни серии – NILOE,VALENA LIFECLASSIACELIANEMOSAICLIVING NOW Конзоли, FORIX, MATIX. Като остава вярна на най–добрите си традиции фирма Legrand произвежда повечето си изделия като съставени от механизъм, рамка и клавиш. Това позволява да се правят всякакви функционални и цветови комбинации, като се съберат по няколко механизма във вертикално или хоризонтално положение.

електрически табла и защитна апаратура – автоматични предпазители, дефектнотокова защита, контактори, таймери, етажни табла

домофонни уредби – аудио и видео домофони;

промишлени щепселни съединения – влагоустойчиви ключове и контакти Plexo; контакти и щепсели за мощни консуматори; пластични промишлени контакти и щепсели

кабелни канали и аксесоари – системите DLP предлагат безброй идеи за създаване на идеална инсталация за минимално време. Практични са и лесни за инсталиране, естетични за всеки интериор, с разнообразие от допълнителни аксесоари – крайни капачки, изменяеми вътрешни и външни ъгли, разклонения, разделителни лайсни, специални механизми за монтаж в кабелните канали (ключове, контакти и др.)

разпределителни колони, подови кутии – алуминиеви разпределителни колони за офиси , магазини, лаборатории. Захранващото и слаботоково напрежение могат да се прекарат до работните места в отделни секции на една и съща колона. Захранването може да се подаде от тавана или от пода.

аварийно осветление

други електроматериали и електрооборудване – димери, детектори на движение и др.

LED осветление голямо разнообразие на интериорни и екстериорни осветителни тела на марките PHILIPSULTRALUX, ONE LIGHT, MASSIVE И TRIO 

Вентилатори за баня на българската марка MMotors с 3 и 5 години гаранция както и на шведските марки PAX Norte и FRESH произвеждани само в Швеция с 5 години гаранция

Топ Груп Плюс ООД предлага атрактивен и класически дизайн на продуктите, високо качество, конкурентни цени, складови наличности и възможност за поръчка. Цялостната дейност на фирмата е ориентирана към пълноценно обслужване и дългосрочно сътрудничество с клиентите. Богатият опит и високият професионализъм на нашият екип ще ви помогнат да изберете най-подходящото индивидуално решение за вашият дом или офис.

Фирмата печели първо място за Екологична фирма BG Green Awards 2015 година в категория Средна фирма.